Satakuntaan neljä mitalia Kalevan Kisoista

Satakuntalaiset urheilijat saavuttivat yhteensä neljä mitalia Vaasassa käydyistä Kalevan Kisoista. Kankaanpään seudun Leiskun Arttu Kangas voitti mestaruuden kuulassa uudella ennätyksellään ja kauden kotimaisella kärkituksella 19.07. Vammalan seudun Voiman Minna Haka-Risku savutti hopeat sekä 5000 että 10 000 metrin juoksuista. 5000 metrillä kilpailun voitti HKV:n Minna Lamminen ja 10 000 metrillä Karhulan Katajaisten Oona Kettunen. Tuomas… Jatka lukemista Satakuntaan neljä mitalia Kalevan Kisoista

Minna Haka-Risku juoksi 5000 metrin piiriennätyksen

Eri puolilla suomea käydyillä yleisurheilun lajikarnevaaleilla satakuntalaiset urheilijat tekivät hyviä tuloksia. Ainakin kolmea yleisen sarjan piiriennätystän parannettiin viikonlopun aikana. Minna Haka-Risku rikkoi Jämsässä 29.6. 5000 metrillä Minna Rasimuksen juokseman piiriennätyksen 16.54,14. Minnan Haka-Riskun juoksema uusi piiriennätys on 16.27,42 eli piiriennätykseen tuli kerralla parannusta lähes puoli minuuttia. Sanni Saarinen paransi keväällä nimiinsä ottanut naisten moukarin ennätystä… Jatka lukemista Minna Haka-Risku juoksi 5000 metrin piiriennätyksen