Toimitsijaksi nuorten MM:iin Tampereelle?

Maailman kansainvälisin urheilutapahtuma vuonna 2018, yleisurheilun nuorten MM-kisat, järjestetään Tampereella 10.-15.7.

Tarvitsemme kilpailupuolelle vielä lisää tekijöitä. Löytyisikö teidän porukoistanne innokkaita toimitsijoita kokemaan suurkisojen tunnelmaa?

Toimitsijaksi voi ilmoittautua tästä linkistä:
Ilmoittaudun toimitsijaksi

TARVITSEMME VAPAAEHTOISTEN NIMET 8.6. MENNESSÄ.

Miksi niin aikaisin? IAAF velvoittaa meitä ilmoittamaan vapaaehtoisten nimet 10.6. mennessä. Sen jälkeen emme voi enää lisätä nimiä.

Haemme toimitsijoita näihin tehtäviin:

  • Juoksutoimitsijat
  • Kenttälajitoimitsijat
  • Harjoituskenttien valvonta (Pyynikin urheilukenttä sekä Pirkkahallin heittopuisto)

Lomakkeella on muitakin tehtäviä, mutta haemme toimitsijoita vain näihin hommiin. Vaatimuksena toimitsijakortti (siis osaaminen, ei fyysinen kortti 😊).

Majoitus, matkat ja asupaketti
Emme valitettavasti voi osallistua majoituksen tai matkojen järjestämiseen tai kustannuksiin. Mutta toimitsijoille on tarjolla hieno asupaketti kengistä hattuun saakka. Kun sitoudut vähintään puoliin tapahtumapäivistä, voit lunastaa asupaketin itsellesi pieneen omakustannushintaan.

Kisainfoa

Alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuihin on ennakkoon ilmoittautunut osallistujia yli 170:sta maasta. Lopullinen ilmoittautumispäivä on 25.6., mutta nyt näyttää siltä että Tampereen Pyrintö järjestää kaikkien aikojen suurimmat U20 MM-kilpailut.

Kuuden päivän aikana tavoittelemme kisoihin 40 000 katsojaa. YLE toimii kilpailuiden päätuottaja ja näyttääkin U20 MM-kisoja viikon aikana peräti 40 tuntia.

Tämän suurempia yleisurheilukisoja ei Suomessa tulla järjestämään vuosiin tai jopa vuosikymmeniin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, tässä linkki vielä uudestaan!

Ilmoittaudun toimitsijaksi

Toivon lämpimästi, että näemme heinäkuussa Ratinassa. Olemme tekemässä suomalaista urheiluhistoriaa, olethan sinäkin mukana. Muista laittaa viesti eteenpäin, aikaa on vähän!

Terveisin,

Pasi Oksanen
Kilpailun johtaja
pasi.oksanen@tampere2018.com

PS. Yleisiin kysymyksiin vapaaehtoistehtävistä vastaa vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Jussila (volunteers@tampere2018.com).