Kesän kilpailukalenterit saatavilla

Satakunnan Yleisurheilun kilpailukalenteri vuodelle 2014 on valmistunut. Seuroja on pyydetty lähettämään perjantaihin 9.5. mennessä kuinka monta kalenteria he haluavat tänä vuonna. Oletusarvoisesti seuroille lähetetään sama määrä kalentereita kuin viime vuonna, jos seurat eivät ilmoita uutta määrää.

Myös seurojen ulkopuoliset voivat tilata itselleen kalentarin postitse lähettämällä viestiä osoitteeseen toimisto@satakunnanyleisurheilu.fi. Kalenterin hinta on 10 euroa + toimitus- ja postikulut 2,50 euroa.

Lajinjohtajakoulutus Huittisissa 25.5.2014

Lajinjohtajan koulutus on liiton tuomarikoulutusjärjestelmässä ns. kolmostason koulutus, jossa nimensä mukaisesti keskitytään lajinjohtajan tehtäviin. Vaikka koulutuksessa käydäänkin varsin paljon yleisurheilun sääntöjä läpi, on koulutuksessa pääpaino lajinjohtajana toimimisessa ja ongelmatilanteiden ratkaisussa. Osallistujilta odotetaan jonkin aiemman tuomarikoulutuksen suorittamista, jotta yleisurheilun perussäännöt olisivat hallussa. Kurssin käytyään osallistujan on helppo toimia eri lajeissa lajinjohtaja ja myös pienemmissä kilpailuissa kilpailunjohtajana.
Lajionjohtaja koulutus pidetään Huittisten ABC:llä sunnuntaina 25.5.2014 kello 12-16. Kurssin hinta on 30 €/osallistuja sisältäen juuri uudistetut kansainväliset säännöt. Saman seuran osallistujista joka kolmas pääsee mukaan ilmaiseksi eli käytännössä hinta on 20 €/osallistuja. Ennakkoilmoittautumiset kurssille osoitteseen toimisto@satakunnanyleisurheilu.fi