Järjestö

Laskutusosoite
Satakunnan Yleisurheilu SATY ry
Paula Nurmi
Matarankuja 2
28450 Vanha-Ulvila
laskutus@satakunnanyleisurheilu.fi
Pankkiyhteys: Huittisten Säästöpankki FI58 4456 1720 0785 33

Muut hallintoon liittyvät asiat:
S-posti: hallinto@satakunnanyleisurheilu.fi

SATY:n toiminnan tarkoitus
SATY:n sääntöjen mukainen tarkoitus on yleisurheiluun liittyvän toiminnan edistäminen sekä tukeminen Satakunnan alueella.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi SATY voi järjestää yleisurheiluseurojen työtä tukien ja sitä kehittäen koulutus-, valmennus-, harjoittelu- ja kilpailutoimintaa sekä kannustus- ja tukitilasuuksia.
SATY voi harjoittaa myös valistus- ja kasvatustyötä julkaisemalla ja levittämällä yleisurheiluaiheisia julkaisuja.Toimintansa tukemiseksi SATY voi periä pääsy-, ilmoittautumis-, jäsen- ja liittymismaksuja. Se voi ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä, tanssi- ja huvitilaisuuksia, majoitus- ja ravitsemustoimintaa sekä harjoittaa kustannus- ja monistustoimintaa. SATY voi omistaa toimintatarkoituksensa toteuttamiseksi tarpeellisia arvopapereita tai muuta omaisuutta.

SATY noudattaa kilpailutoiminnassaan Suomen Urheiluliitto ry:n sääntöjä. SATY toimii jäsentensä ja SUL:n välisenä yhteistyöelimenä toteuttaen SUL:n säännöissä piirille annettuja tehtäviä. SATY voi olla SUL:n sekä muun yleisurheilua harjoittavan, tukevan tai edistävän yhdistyksen tai järjestön jäsen.

Kirjoita kommentti