Ikäkausiennätykset 28.7.2015 mennessä

Tänään on sitten päivitetty ikäkausiennätykset 28.7.2015 tilanteen tasalle. Tosin viestitulokset vielä ovat päivittämättä, joten jos sieltä puuttuu, älkää hermostuko. Ne on tarkoitus päivittää vasta Piirihuipentuma-viestien jälkeen. Jos huomaat, että jotain on jäänyt huomaamatta, pistä sähköpostilla tieto minulle, erkki.kangas@porintarmo.fi. Kiitos.

Marraskuun tiedotelehti on julkaistu

Marraskuun tiedotelehti löytyy muiden tiedotelehtien tapaan valikon kohdasta tiedotelehdet. Marraskuun tiedotelehdessä on runsaasti erilaisia tilastoja kauden 2013 kilpailutoimintaan liittyen.

Karhuhallin kausikortit

Yleisurheilun harjoitusvuorot pyörähtävät käyntiin jälleen lokakuun alusta. Seuroilla on mahdollisuus tilata kausikortteja urheilijoilleen piiriltä. Seurojen toivotaan ilmoittavan piirille tarvittavien korttien lukumäärä osoitteeseen toimisto(a)satakunnanyleisurheilu.fi. Kausikortin hinta on 40 euroa ja se oikeuttaa harjoittelemaan Karhuhallin yleisurheilutiloissa yleisurheiluseuroille varatuilla harjoitusvuoroilla. Varatut harjoitusvuorot muiden tapahtumien aiheuttamat vuorojen perumiset voi tarkastaa Porin vapaa-aikaviraston varauskalenterista: varauskalenteri Normaaleina viikkoina vuorot ovat seuraavina… Jatka lukemista Karhuhallin kausikortit