Pori2015-projekti ja Tehoryhmät yhdistetään

Keväällä käynnistelty Satakunnan Yleisurheilun Pori2015 -projekti ja syksyllä alkavat Tehoryhmät ovat päätetty yhdistää.

 

Syynä tähän päätökseen olivat:

  • Osittain sama kohderyhmä,
  • Samat kouluttajat olisivat olleet mukana kummassakin
  • Synergiaedut

 

Kuitenkin SATYn valmennustoimikunnassa päätettiin että nuoret urheilijat, jotka valitaan soveltuviksi Pori2015 -projektiin saavat projektin hengen mukaisesti osallistua Tehoryhmiin ilmaiseksi. Ryhmien toimintaan pitää kuitenkin sitoutua.

Tehoryhmien ilmoittautuminen, kuten myös startti- ja piirileiritysten, on vielä auki tiistaihin 30.9.2014 asti.  Pori2015-projektin osalta hakuaikaa on jatkettu Tehoryhmiin ja niiden ilmoittautuminen käy saman nettipohjaisen hakemuskaavakkeen kautta kuin muidenkin. Hakemuksessa on mainittava kohdassa  ”Tavoitteet/tulos 2015” -kohdassa, että hakee Tehoryhmiin Pori2015-projektin kautta.

Nettiosoite hakemukselle löytyy:

https://satakunnanyleisurheilu.fi/?page_id=854

Valinnat siitä ketkä ovat oikeutettuja Pori2015-projektin ”etuun” tekee valmennuspäällikkö yhdessä kouluttajien kanssa.

Tiedustelut asiasta ja ryhmien toiminnasta Samulle: samu.myllymaa@gmail.com