Tuomarikoulutuksia Porissa maaliskuussa

Maaliskuussa järjestetään Porissa sekä yleisurheilun tuomarikurssi että lajinjohtajakoulutus.

Lajinjohtaja (3-taso):
Lauantaina 21.3.2015 kello 10-14, Urheilutalo, kokoustila1
Kurssilla käydään läpi yleisurheilun sääntöjä ja eri lajien käytännön järjestämistä. Sääntöjä pohditaan lajinjohtajan näkökulmasta eli oletuksena on, että kansainväliset säännöt osataan kurssille saavuttaessa ja osallistujalla on kokemusta toimitsijan roolissa työskentelystä. Kolmostasolla valmentaudutaan ryhmän esimiehen rooliin ja omaksutaan sääntöjen puolelta vielä nekin osat, jotka tulevat vastaan rutiinista poikkeavien tilanteiden hoitamisessa.

Tuomarikurssi (2-taso):
Lauantaina 28.3.2015 kello 10-14, Poliisitalon auditorio
Kurssilla käydään läpi yleisurheilun kaikki tärkeimmät säännöt ja totutaan samalla käyttämään oikein kansainvälistä sääntökirjaa sekä löytämään tarvittavat asiat sieltä nopeasti. 2-tason koulutuksen saanut henkilö on tuomari ja voi toimia lajinjohtajana seura- ja piiritasolla. Kurssille osallistakseen ei ole tarvetta suorittaa 1-tason kurssia eli riittää, että on jonkin verran kokemusta toimitsijatehtävistä seuratasolla.

Ilmoittautumiset: seija.uusiniemi-heino@netti.fi