Kysely 14-19 -vuotiaiden kilpaurheilusta

SUL:n Kilpailuvaliokunta haluaa kuulla urheiluväen mielipiteitä 14-19 -vuotiaiden kilpaurheiluta. Alla kilpailuvaliokunnan saatesanat ja linkki kyselyyn.

Moi,

Yleisurheilun tulevien vuosien strategiassa kilpailutoiminnan osalta keskitytään erityisesti 14-19v nuorten kilpailutoiminnan kehittämiseen. Haluamme kuulla enemmän kentän tilanteesta ja ajatuksista tähän liittyen. Tärkeätä on saada mukaan laajasti mielipiteitä ja ideoita. Tämän mahdollistamiseksi voit vaikuttaa vastaamalla alla olevaan lyhyeen kyselyyn. Se ei vie paljon aikaa mutta näin voit itse vaikuttaa siihen miten 14-19v kilpailutoiminta jatkossa kehittyy.

Kysely on täysin nimetön ja myöskään mitkään tietokoneen tunnistetiedot eivät tallennu tässä kyselyssä.

Linkki kyselyyn: https://www.surveymonkey.com/r/WCLDJBP

Vastausaikaa on helmikuun 2016 loppuun.

Kiitos

SUL kilpailuvaliokunta