HAE LEIRITYKSIIN! Piirin leiritykset alkavat taas syksyllä

Piirin leiritykset alkavat taas syksyllä. Piiri järjestää tällä kaudella starttileirityksen 9-12 vuotiaille ja piirileirityksen 13-15 vuotiaille. Tänä kautena kaikki leiritykset järjestetään samoissa tiloissa samaan aikaan Karhuhallissa ja urheilutalolla. Näin varmistamme hyvät suoritusolosuhteet ja mahdollistamme leirityksien synergian joidenkin harjoituksien toteuttamisessa. Starttileirille tulee siis vanhemmille enemmän lajitekniikoita. Piirileirille on mahdollistettu “yli-ikäisten” mukaan ottaminen virallisesti, onhan niitä ennenkin mukana ollut koska ovat niin tykänneet laadukkaista harjoituksista.

Leirityksistä on vuosien varrella kehittynyt Suomen mestareita, arvokisaedustajia, SE:n haltijoita, hyväkuntoisia ja iloisia ihmisiä, jotka morjestavat vieläkin eli mukaan leirityksiin kannattaa hakea!

 

Lisätietoja löytyy sivuilta, starttileirityksen haku on nyt auki ja piirileirityksen hakua aukee lähiaikoina.

Starttileiritys 2018-2019

Piirileiritys 2018-2019