Ensi kesänä uusi kilpailu 12-13 vuotiaille!

Ensi kesänä alkaa uusi 12-13 vuotiaiden aluehuipentuma. Tällä ikäluokalla ei vielä ole SM-kilpailuja, mutta sitä lähimmäksi pääsee uudessa aluehuipentumassa, jossa kohtaavat Satakunnan, Hämeen ja Varsinais-Suomen kovimmat 12-13 vuotiaat. Tänä vuonna kisa järjestetään Naantalissa su 18.8.2019.

Kisaan eivät pääse kaikki ilmoittautumaan, vaan kisaan lunastaa henkilökohtaisen ilmoittautumisoikeuden sijoittumalla Satakunnan piirihuipentumissa 12- ja 13- vuotiaiden yhteenlasketuissa tuloksissa kuuden parhaan joukkoon. Satakunnan piiri ilmoittaa seuroille piirihuipentumien jälkeen, kenellä on oikeus ilmoittautua aluehuipentumaan. Piirihuipentumissa on siis ensi kesänä ekstrapanosta!

Lisäksi seuroilla on mahdollisuus lähettää viestijoukkueita tästä ikäluokasta kisaamaan kilpailuihin.

Uudesta kilpailusta tulee lisää informaatiota ja säännöt julkaistaan myöhemmin mutta nyt kannattaa jo merkitä kesän yhdeksi tavoitteeksi piirihuipentumien kautta kisaamaan aurinkoiseen Naantaliin 13-vuotiaiden aluehuipentumiin!

Lisää kisoista