Kutsu seuraseminaariin

Nyt mukaan kehittämään oman seuran toimintaa! Satakunnan yleisurheilu ry kutsuu aktiivisia seuratekijöitä (ei tarvitse olla seuran puheenjohtaja tms) mukaan seuraseminaariristeilylle pe-la 18.-19.10.2019, Satakunnan yleisurheilu maksaa yleisurheiluihmisten risteilylipun, johon sisältyy hytti sekä illallinen, aamiainen ja lauantain lounas. 

Samalla risteilyllä on myös SUL:n lounaisen alueen kolmen piirin yhteinen laivaseminaari.  Luvassa on yhteistä ohjelmaa ja piirien omaa ohjelmaa.

Tänä syksynä paneudutaan seminaarissa seuratoimintaan, joten Satakunnan yleisurheilu tarjoaa seurojen nuorisotoiminnassa vahvasti mukana oleville mahdollisuuden osallistua risteilyyn (1-2 henkilöä/seura). Satakunnan yleisurheilu maksaa yleisurheiluihmisten risteilylipun, johon sisältyy hytti sekä illallinen, aamiainen ja lauantain lounas.

Mikäli joku haluaa mukaan seuralaisen sekin on mahdollista ns. omakustannehintaan, joka arviolta 130-140 euroa. Mikäli seurassanne on lähtijöitä niin siitä ennakkoilmoitus sähköpostilla toimisto@satakunnanyleisurheilu.fi viimeistään 12.9 mennessä. Sitovat ilmoittautumiset tarvitaan heti syyskuun 20 päivä jälkeen. Tiedustelut pvm.pitkakoski@gmail.com.

 Alustava ohjelma

Kokoontuminen on Turussa perjantaina 18.10. viimeistään kello 18.30 ja jo satamassa on yhteistä ohjelmaa, jonka runko alempana.

Satamassa perjantaina: Maikku Miettinen, aiheena seuratoiminta, LiikU:n seurakehittäjä

Lauantaina laivalla: Antti Leskien, päätoimisuus vs. vapaaehtoisuus,

Satakunnan piirin teemana: kilpailu- ja valmennusyhteistyö eri seurojen kesken.