SUL:n Samalta viivalta -kiertue Porissa 7.5.2022

Toteutuvatko yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo yleisurheilutoiminnan arjessa ja kuinka niitä edistetään? Näistä aiheista keskustellaan Suomen Urheiluliiton Samalta viivalta -kiertueella, jolla kokemuksiaan jakaa joukko kotimaan yleisurheilun kärkinimiä.

Porin kiertuepäivä on 7.5.2022 klo 13-16 Karhuhallissa ja vieraana jo varma kesän arvokisaurheilija Aleksi Ojala.

Samalta viivalta -kiertueen tilaisuudet järjestetään SUL:n piireissä. Ne on suunnattu 9-13-vuotiaille nuorille sekä seuratoimijoille, valmentajille ja ohjaajille. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

– Tilaisuudet alkavat yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoasioista kertovalla videolla, huippu-urheilijan puheenvuorolla ja keskustelulla. Tilaisuuden päätteeksi huippu-urheilija ja vetää nuorille harjoituksen, kertoo SUL:n nuorisopäällikkö Piia Jäntti.