Tulppaanijuoksu avasi pm-kisakauden

Turun Maariassa 1.4.2013 juostu Tulppaanijuoksu oli kauden 2013 ensimmäinen piirinmestaruustapahtuma satakuntalaisille ja varsinais-suomalaisille. Aurinkoisessa pikkupakkasessa juostuun tapahtumaan oli saapunut 185 juoksijaa, jotka jakautuivat kilpa- ja kuntosarjoihin 5 ja 10 kilometrin matkoilla. Satakuntalaisista parhaiten sijoittui Lauttakylän Lujan Jouko Mahlamäki miesten 10 kilometrin kilpasarjassa saavuttaen toisen sijan Turun Urheiluliiton Jukka Keron jälkeen. Naisten kilpasarjassa satakuntalaisista parhaiten sijoittui Nakkilan Vireen Paula Nurmi ollen viides Minna Nummelan voittamassa viiden kilometrin juoksussa. Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät Tilastopajasta.

5 kilometrin matkalle lähti 111 juoksijaa.
5 kilometrin matkalle lähti 111 juoksijaa.
Lauttakylän Lujan Jouko Mahlamäki sijoittui toiseksi miesten kilpasarjassa ajalla 33.39.
Lauttakylän Lujan Jouko Mahlamäki sijoittui toiseksi miesten kilpasarjassa ajalla 33.39.