Lähettäjäkoulutus Parkanossa ja tuomarikurssi Kokemäellä

Parkanossa järjestetään 28.5.2013 lähettäjäkoulutus alkaen kello 16.00. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lähettämisestä. Kurssi alkaa Parkanon urheilutalolla kello 16 teoriaosuudella ja noin kello 18 alkavissa Parkanon Urheilijoiden seurakisoissa kurssille osallistuneet pääsevät harjoittelemaan lähettämistä. Kurssin hinta on 30 euroa ja kurssille pääsee ilmoittautumaan osoitteessa yleisurheilurekisteri.fi (Palvelutunnus: 2013LÄHPAR).

Kokemäellä Pirkäjärven vapaa-aikakeskuksessa pidetään tuomarikurssi 11.6.2013 kello 17.00-21.00. Kyseessä on niin sanottu tason 2 kurssi eli kurssin käyneet saavat tuomarikorttiinsa tittelin tuomari. Kurssille ei varsinaisesti ole esitietovaatimuksia, joten kokemus perustoimitsija tehtävistä esimerkiksi seurakisoissa on riittävä pohja kurssille osallistumiseen. Kurssilla käydään läpi viralliset yleisurheilusäännöt ja niiden sovellukset lasten kilpailutoiminnassa. Kurssin suorittaneet ovat päteviä toimimaan erilaisissa yleisurheilun tuomaritehtävissä. Materiaalina kurssilaisille jaetaan yleisurheilutuomarin aloitusopas ja kansainväliset yleisurheilusäännöt. Kurssin hinta on 30 euroa/osallistuja ja joka viides saman seuran edustaja veloituksetta. Kurssille pääsee ilmoittautumaan osoitteessa yleisurheilurekisteri.fi (Palvelutunnus: 2013TUOMKOK).