ELMO-koulutuskiertua

ELMO–nuorisovalmennusohjelman koulutuskiertueen Satakunnan tilaisuus pidetään keskiviikkona 20.11. Sastamalassa. Koulutuskiertueen tavoitteena on selvittää ELMO–nuorisovalmennus-ohjelman sisältöä ja toteutusta seuroissa. Kohderyhmä on 12-17-vuotiaat urheilijat, heidän ohjaajat, valmentajat ja vanhemmat. Aluepäälliköt toimivat tilaisuuksissa pääkouluttajina.
Kurssin kesto on n. 2 ½ tuntia ja sinä aikana pidetään sekä ELMO-luento että ELMO-harjoitus. Osallistumismaksu on 10 euroa/hlö. Hintaan sisältyy monipuolisuus-DVD. Ilmoittautuminen tapahtuu yleisurheilurekisterin kautta osoitteessa: www.yleisurheilurekisteri.fi ja palvelutunnus on: 2013ELMOLOU
Ajankohta ja paikka: ke 20.11. klo 17.00 SASTAMALA, Sylvään koulu
Lisätietoja: aluepäällikkö Mika Tyrkkö (mika.tyrkko@sul.fi tai 044 257 6169 )
ELMO-nuorisovalmennusohjelman tavoitteena on synnyttää nuorille urheilun harrastajille ”Enemmän Liikettä ja Monipuolista Osaamista” eli päästä liikunnan kokonaismäärässä minimisuositukseen 20 tuntia/viikko koko lapsuus- ja nuoruusvaiheen ajan. ELMO-nuorisovalmennusohjelman harjoituksellisena tavoitteena on, että jokaiselle urheilijalle syntyy taito-, kunto-, kudoskestävyys- ja motivaatioperusta, mikä auttaa häntä saavuttamaan oman uransa maksimituloksen 25 ikävuoden jälkeen.

  • Lapsen ja nuoren kasvu- ja kehitysvaiheiden huomiointi
  • Kokonaisvaltainen valmennusfilosofia
  • Ryhmäharjoittelun suosiminen
  • Suuri liikunnan kokonaismäärä koko lapsuus- ja nuoruusvaiheen ajan
  • Yleisurheiluharjoittelun tasaisesti kasvava osuus kokonaisliikuntamäärästä
  • Monipuolisen harjoittelun ja kilpailun korostunut asema lapsuus- ja nuorisovaiheessa