Lasten Valmentajatutkinto

Lasten Valmentajatutkinto järjestetään Tampereella 9.12.2023 – 13.1.2024. Nuorten ohjaaja -tutkinto on nykyään Lasten Valmentajatutkinto ja täytyy sanoa tämä tutkinto on kyllä entistä parempi!

Lasten Valmentajatutkinnon jälkeen valmentaja:
Osaa rakentaa turvallisen, innostavan ja kehittävän harjoitustapahtuman ryhmälle ja osaa opettaa lajitaitoja ikäryhmään sopivalla tavalla. Ymmärtää lasten harjoittelun ja harjoituttamisen erityispiirteet ja ymmärtää liikunnan määrän ja kehittävän harjoittelun perusteet lapsille.

Tutkinnon oppisisältö, kesto ja oppimateriaali
Valmentaminen ja harjoituksen johtaminen, lasten (9–13 v.) valmennuksen ydinasiat ja lajitaitojen opetus. Tutkinto koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä seurassa tapahtuvasta opiskelusta. Koulutuksen kesto on noin 40 tuntia. Tutkintomateriaali on
verkkokoulutusympäristössä.

Lähiopetus toteutetaan seuraavasti

  • lauantai 9.12. klo 9–17.30
  • sunnuntai 10.12. klo 9–17.30
  • lauantai 13.1. klo 9–17.30


Hinta
Hinta on 230 euroa/osanottaja.

Haku
Ilmoittautuminen viim. 3.12. TÄÄLTÄ.


Valintakriteeri
Hakijalta edellytetään vähintään 15 vuoden ikää ja kokemusta ohjaamisesta. Mikäli ei ole aiempaa kokemusta yleisurheilusta tai lasten ohjaamisesta suositellaan käymään Yleisurheilun Starttikurssi ensiksi.


Lisätietoja Mika Tyrkkö 044 257 6169, mika.tyrkko@sul.fi