Pikajuoksukoulu talvella!

Porissa alkaa pikajuoksukoulu! Kouluttajana Suomen neljänneksi nopein nainen Pirkitta Marjanen ja melko varmasti nopein fysioterapeutti! Eli nyt mukaan piirin innokkaimmat juoksijat, treenaamaan yhdessä! Seura tekee kaltaisekseen ja nopeus tarttuu treeniporukassa!

Pikajuoksukoulu  kokoontuu sunnuntai-iltaisin Karhuhallilla klo 18.00-19.30 kymmenen kertaa talven aikana. Ensimmäinen kerta on 26.11.2023 ja koulua järjestetään noin kahden viikon välein. Alustavat päivämäärät 26.11., 3.12., 10.12. ja 7.1.2024 alkaen kahden viikon välein maaliskuulle.

Pikajuoksukoulu on tarkoitettu 2012 syntyneille ja vanhemmille. Minimivaatimus koulun järjestämiselle on noin 10 nuorta.

Pikajuoksukoulun hinta on 80 €, mutta jos urheilija on mukana startti- tai piirileirityksessä niin hinta on 50 € eli alennusta luvassa ahkerasta urheilusta! Muista siis ilmoittaa, jos olet mukana leirillä!

Ilmoittautumiset 20.11.2023 mennessä samu.myllymaa@gmail.com!! Myöhemmin tulee Suomisportin kautta linkki, johon koulu maksetaan.

Pikajuoksukoulun tavoitteet

– parantaa juoksutekniikkaa

– vahvistaa juoksulihaksia

– kehittää nopeutta

– monipuolistaa juoksun tukiharjoittelua

Ohjelmassa luvassa:

– nopeusharjoittelua

– lähtö- ja juoksutekniikkaa

– pikajuoksijan kokonaisvaltaista voimaharjoittelua

– monipuolista tukiharjoittelua (mm. plyometria, nopeusvoima, kehonhallinta)