LähiTapiola Nuorisocupin tilanne ennen piirihuipentumaa

Viikonloppuna käytävässä piirihuipentumassa ratkeaa myös seurojen sijoitukset LähiTapiola Nuorosocupissa. Sastamalassa juostujen viestien myötä tilanne kärjessä tiivistyi, kun Noormarkun Nopsa nousi kolmennelta sijalta toiseksi ohi Vammalan seudun Voiman. Nopsa kavensi eroaan kärjessä pysyneeseen Porin yleisurheiluun 18 pisteellä, joten Nopsalla on ennen huipentumaa 81 pistettä eroa kärkeen. Lauttakylän Luja keräsi viesteistä yhden isoimmista pistepoteista ja nousi kerralla yhdeksänneltä sijalta viidenneksi.

Viikonlopun huipentumassa perinteisesti kerätään suuret määrät pisteitä ja isojakin eroja on mahdollista saada kiinni. Elokuun seuratiedotteessa julkaistaan huipentumassa kerätyt pisteet ja samalla selviää LähiTapiola Nuorisocupin lopulliset sijoitukset vuoden 2013 osalta.

nuorisocup