Viisi seuraa Satakunnasta Vattenfall Seuracupin finaaleihin

Noormarkussa keskiviikkona 14.8.2013 olivat satakuntalaiset seurat keränneet tasokkaat joukkueet keräämään pisteitä seuralleen Vattenfall Seuracupin toisessa osakilpailussa. Toisen osakilpailun eniten pisteitä 13 108 keräsi Porin Yleisurheilu, mutta seuran yhteispisteet 22 826 eivät ole riittämässä isoimpien paikkakuntien Tera-sarjan finaaliin.

Pienimpien paikkaluntien Kilo-sarjassa Säkylän urheilijat saavutti itselleen finaalipaikan kerättyään toisesta osakilpailusta 9380 pistettä ja yhteensä 16 027 pistettä. Säkylän sijoitus piirikisoista on 10, kun käytännössä yksikään seura ei voi enää mennä Säkylän ohi.

Toiseksi pienimpien paikkakuntien Mega-sarjassa Noormarkun Nopsa korjasi jälleen koko valtakunnan ykkössijan keräämällä toisessa osakilpailussa 11994 pistettä ja yhteensä 24 603. Myös Lauttakylän Luja saavutti itselleen finaalipaikan Mega-sarjassa keräämällä toisesta osakilpailusta 11 240 pistettä ja yhteensä 20 582.

Toiseksi isoimpien paikkakuntien Giga-sarjasta finaaleihin pääsee kaksi satakuntalaista seuraa. Vammalan seudun Voima keräsi toisesta osakilpailusta 12 261 pistettä ja yhteensä 22 537 pistettä. Kankaanpään seudun Leiskun pisteet toisesta osakilpailusta olivat 10 140 ja yhteensä pisteitä kertyi 20 027. Voiman sijoitus piirikisojen jälkeen on 7. ja Leiskun 11.

Finaaleissa seurat lähtevät puhtaalta pöydältä keräten finaalissa sijoituspisteitä finaalilajeista.

Seuracupin pistetilanne